זה קורה כמה פעמים בשנה

לפעמים בחגים ומועדים כמו ביום העצמאות או בתקופת החופש הגדול. אך לפעמים גם בלי סיבה מיוחדת או נראית לעין. קונים את הבשרים, מכינים את התבלינים, מחממים את הגחלים ופשוט מנפנפים. זאת לא תופעה חדשה ושאינה מוכרת.

הישראלי הממוצע אוהב "לעשות על האש". זה אולי התחביב הכי ישראלי שיש וכיום אפשר למצוא את זה כבילוי שגרתי של ממש.
מזמינים כמה חברים, חולקים את ההכנות הדרושות בין כולם, ונהנים מארוחת בשרים עשויה היטב מלווה בריח של גריל שמפעיל את כל החושים ופותח את כל התיאבון. מאז שהגריל נכנס לביתנו, קל יותר להוציא לפועל ערב מהנה שכזה.

גריל היה מאז ומתמיד אהבתו של הישראלי

סוג של טקס שהוטמע היטב בחברה ומזוהה יותר עם עדות המזרח אך במהרה אימצו אותו קבוצות ישראליות רבות מכל עדה ומכל עבר. אבל אם כבר גריל, שיהיה גריל איכותי וכזה שיצלה את הבשר שלנו בצורה מיטבית. גריל שיצליח להעלות את הניחוח שאנו כה אוהבים וכמובן גריל שייתן לנו את טעם הבשר שאיתו לא נוכל להתווכח. מבחר גדול של אלה יש אצל חברת שאולי גרילס, עסק משפחתי הפועל מזה עשרות שנים, בעל ניסיון רב ומומחים בתחום. חברת שאולי גרילס קשובה לאהבה חסרת הפשרות של הישראלי לגריל, ומנסה בכל עת להפוך ריטואל קבוע זה לחוויה מהנה יותר ויותר.

לפרטים נוספים וליצירת קשר עם הצוות שלנו, חייגו עכשיו: 052-2789633, או השאירו פרטיכם בטופס יצירת הקשר שלנו ואחד מנציגינו יחזור אליכם בהקדם האפשרי!