טיפים – מאת דודי סווינדי
כאשר רוצים לבחור גריל גז או להחליף גריל ישן זו הזדמנות להתחדש ולקנות גריל עם יתרונות שלא היו בגריל הישן כמו לדוגמא
גריל גז עם אפשרויות להוספת פחמים או גריל עם קופסת עישון להשבחת טעם הבשר שבוודאי לא היה בגריל הקודם.
רבים נוטים לטעות ולבחור גריל לפי מס’ הנפשות בבית ובמרבית הפעמים לא לוקחים בחשבון את העובדה שכאשר מגיעים אורחים, חברים, בני משפחה בעל הבית יושב לאכול חצי שעה אחרי כולם. סיבה טובה נוספת לבחור גריל גדול היא שכדאי ומומלץ מאוד לצלות בגריל גם עגבניות, בצלים, חצילים שהם לבד מונחים על מחצית מרשת הצלייה.
המלצה
מומלץ לקנות גריל לפחות עם 6 מבערים ורשתות עבות.
במרפסות ובגגות מומלץ לבחור גריל עם מנדף על מנת להדוף את משבי הרוח ולשמור על חום הגריל.אגב יש גם מדפים וארובות עם דלתות ושפוד חשמלי מסתובב מובנה.
ולמהדרים שביננו שרוצים להפוך פינה בחצר/ מרפסת סטנדרטיים לפינת ריהוט מושכת פתוחה האופציה למטבח חוץ.
מטבח חיצוני כזה שבו לא רק הגריל נמצא אלא גם משטח עבודה, כיור, ארונות אכסון וכו’ בפתרון זה מדובר בהחלט בשדרוג אמיתי ובו יש גם אופציה לבר ישיבה/אכילה.