מבערים העוזרים לחמם איזור מסויים

אם בחלל גדול (תנורים גדולים או טבונים) ואם בחלל קטן (תנורים קטנים, גרילים או טבונים ביתיים.) לעיתים חימום מרוכז (כמו בכיריים גז) ולעיתים חימום מפוזר.
מבערי הגז נחשבים כיום לחסכוניים מאוד כמעט בכל תחום לעומת חימום בחשמל (גופי חימום) או פחם.

שימוש במבערי גז ומבערים לטבון נקי יותר ואינו פוגע באיכות הסביבה. בכל מבער גז קיים חריץ או פתח צר לקליטת חמצן הדרוש לבעירה טובה.

מהי בעירה טובה?

מבערים וחלקי גזבעירה טובה תהיה כאשר היחס בין הגז (גז הבישול הקיים והשימושי בישראל הינו גז הבוטן) לחמצן נכון: להבת מבער הגז תהיה בצבע כחול ותיצור פחמן דו חמצני.
שריפת גז בוטן בחוסר חמצן תיצור פיח ממבער הגז והלהבה תהיה בצבע צהוב (פחמן) ופחמן חד חמצני (שריפה חלקית).

במבערים בשימוש תעשייתי ומקצועי ובמבער טאבון בד"כ קיימת אפשרות לויסות האוויר ע"י גלגל אויר הניתן לשינוי בהתאם לתנאים וללחץ הגז איתו נעבוד.
ויסות זה עוזר לנו להגיע ליחס המתאים בין הגז לחמצן ולהגיע לתוצאה רצויה וללא מאמץ רב מבחינתנו.

רבים אינם יודעים אך הגז הוא חסר צבע וריח ומכיוון שמדובר בסכנה אמיתית וממשית

מצאו פיתרון חכם והוסיפו לגז בשימוש הביתי תרכובת גופרית בעלת ריח חריף שבמקרה של נזילה יהיה יותר קל לזהות ולהימנע מאסונות מיותרים.
גז הבישול מגיע אל מבערי הגז / מבערים לטאבון במצב צבירה נוזלי בצוברי הגז או במיכלים וכשהוא עוזב את המיכל יהפוך מייד לגז עוד בטרם הגיע אל מבער הגז.

נהנים מבעירה איכותית

כיום ניתן לראות בלא מעט בתים בישראל כיצד טאבונים איכותיים שהותקנו בחצר מאפשרים לישראלים רבים להכין בעצמם דברי מאפה.
אין ספק כי מדובר בחוויה יוצאת דופן שבעבר היינו מכירים רק ממאהלים בדואים או דרוזים למשל.

כחלק מהתקנת טאבון איכותי יש לשים דגש על הנושא של מבערים לטאבון בכדי לזכות בבעירה איכותית.
טאבון ברמה גבוהה הוא לא רק כזה שמציג מראה אותנטי וחוזק רב אלא שהוא כזה שבו אותם מבערים לטאבון המותקנים בו הם איכותיים ומאפשרים להצית את האש בצורה מיידית ולספק להבה רציפה ומדויקת. טאבונים שונים מגיעים במידות שונות והחלל שלהם יכול להתאים לאפייה בסדרי גודל מגוונים, כך שחשוב ליצור חימום שיספיק לכל החלל הפנימי של הטאבון.
התאמה מדויקת של מבערים לטאבון היא זו שיכולה למנוע בזבוז מיותר של חומרי בעירה ולהביא לאפיה איכותית שתדגיש את הטעמים המיוחדים של הבצק.

מגיעים לתוצאה הרצויה

מאחר ואנו חיים בתקופה שבה יש הרבה יותר מודעות לאיכות הסביבה הרי שגם בנושא של מבערים לטאבון ניתן לראות כיצד ניתן לסייע ולשמור על אוויר נקי וסביבה בריאה יותר.
יצרנים ומשווקים איכותיים של מבערים לטאבון מציעים מוצרים איכותיים שלא רק עושים את העבודה כמו שצריך אלא גם אינם מזהמים את הסביבה ומעניקים תחושת נוחות לכל מי שמתעסק עם הטאבון.

חברת שאולי גרילס עוסקת בתחום של מתקני גז מקצועיים כבר כמעט 40 שנה והיא אינה מקלה ראש באיכות הציוד שהיא מספקת. מבערים לטאבון נמכרים ע"י חברת שאולי גרילס תוך הקפדה על רמתם הגבוהה. המבערים מגיעים עם אפשרות לויסות אוויר בכדי להתאים את התנאים ללחץ הגז וליצור יחס נכון בין גז לחמצן בכדי ליהנות מתוצאות גבוהות וכמובן טעימות.

רשתות צל >

לפרטים נוספים וליצירת קשר עם הצוות שלנו, חייגו עכשיו: 052-2789633, או השאירו פרטיכם בטופס יצירת הקשר שלנו ואחד מנציגינו יחזור אליכם בהקדם האפשרי!