המדריך לבחירת גריל

בשעה טובה החלטתם לרכוש גריל ואתם מחפשים מתקן גריל איכותי שישרת אתכם לשנים ארוכות. הרי לפניכם מס' נתונים שצריך לקחת בחשבון לפני הקנייה מתוך החברות הנמצאות בשוק.

בטיחות: בנושא של גז ובטיחות מותר להגיד: אין מקום לסיכונים.
ישנם בשוק הרבה מתקני גריל גז שאין בהם שום אמצעי בטיחות והגנה מילדים. לכן מומלץ לבחור מתקן בטיחותי ממדרגה ראשונה.
המלצה: אצלנו תוכלו למצוא חיישן בטיחות המותקן בתוך הגריל ומנתק את אספקת הגז במקרה שהאש כבתה מסיבה כלשהי ויותר מזה: לא ניתן להדלקה ע"י ילדים קטנים!!

הטעם: קיימות מספר שיטות ואפשרויות לצלות בשר בגריל גז:
א. מבער גז מחמם את אבני הגריל המתלהטות ומפיצות חום.
ב. מבער הגז מחמם את משולשי היציקה שמעליו הם צולים את הבשר.

המלצה: אצלנו תוכלו להשיג בנוסף גרילים שניתן לשלב ולהוסיף בהם פחמי עץ, עלי רוזמרין, נסורת הדרים וכו'. בשיטה זו מבערי הגז מוגנים ומונעים סתימת המבערים.
פחמי העץ מתלקחות מפיצות מעט עשן וארומה ומשפרות את טעם הבשר במידה רבה. ובכך אנו נהנים משני עולמות: טעם של גריל פחמים ובנוסף נוחות של גריל גז שההדלקה נעשית ע"י סיבוב כפתור ואין צורך בנפנופים ובזבוז זמן.

המלצה נוספת: חדש ובלעדי לשאולי גרילס היא קופסאת העישון המותקנת בתוך הגריל ולתוכה מכניסים שבבי עץ דחוסים אפשרות ב – 10 טעמים שונים (100% עץ טבעי וטהור). כמו: תפוח עץ, מסקי, דובדבן, מולוברי, היקורי, מייפל סוכר, פקאן, תפוז אלדר ועוד. שבבי העץ לא נשרפים הם פשוט מתכלים באיטיות ופולטים ריחות וניחוחות משכרים שאת ההבדל נרגיש בטעם.

עוצמת החום: עצמת הגריל נמדדת במילה b.t.u .b.t.u הינה יחידת מידה אשר משמשת למדידת חום ואנרגיה. כשמדובר בגריל גז היא משמשת למדידת עצמת החום שמפיקים המבערים.
כאשר בוחרים בגריל גז כדאי לבחור גריל בעל עצמה של 60,000 b.t.u לפחות. אך מצד שני עצמת החום צריכה להיות פרופורציונלית לגודל משטח הצלייה כך- על כל 1 סמ"ר של שטח צלייה הגריל צריך להיות 18 b.t.u בקירוב.
ככל שמידת ה-b.t.u תיהיה גבוהה יותר כך מבערי הגריל הינם חזקים יותר וזה יגביר את עצמת החום.עצמת חום גבוהה תצרוב את הבשר ותיצור "שוק" לנתח ובכך תכניס את מיצי הבשר פנימה אל תוך הנתח וכך למעשה נלכדים מיצי הבשר בנתח ולא יוצאים ממנו ולא מאבדים את טעמו.

דבר חשוב: כאשר המבערים אינם איכותיים צריכת הגז גדולה ולא כל הגז הנצרך מתורגם לחום.

מרכיבי הגריל: בנושא של מרכיבי הגריל: סוג המבער , מספר המבערים והרשתות – יש הכרעה מכרעת על אורך חיי הגריל ואיכות הצלייה. לכן בחיפוש אחר גריל מתאים יש לשים לב לא רק לצורה החיצונית אלא גם לבדוק את עוביו, שכן מבער דק יתכלה מהר מאוד. צריך לשאול על חלקי חילוף ומחירם, לא פעם נתקלנו במבער לגריל שעולה כמו חצי גריל.
שימו לב: בדקו מי היצרן ובאיזה מדינה הוא מיוצר, רוב מוחץ של הגרילים המיובאים לארץ הינו תוצרת סין תחת השם גריל קנדי אמריקאי וכו'. כלל לא יוצר במדינות אלה.
המלצה: אצלנו תוכלו למצוא מתקני גז, חשמל ופחם שיבטיחו לכם מתקן לשנים רבות: אנו משתמשים בחומרי גלם עבים במיוחד בגוף הגריל ברשתות ובמבערים על מנת להבטיח ללקוח מוצר חזק ובטיחותי שיעמוד בטמפ' גבוהות.
לא חוסכים במבערי גז: פיזור איכותי של חום יעשה ממרחק של כ-10 ס"מ ממבער אחד למשנהו. גרילי הגז שלנו עובדים גם במסעדות במשך שעות רבות אז אפשר להיות רגועים.

אצל שאולי גז קונים מוצר ישראלי כחול לבן!

לפרטים נוספים וליצירת קשר עם הצוות שלנו, חייגו עכשיו: 072-265-7614, או השאירו פרטיכם בטופס יצירת הקשר שלנו ואחד מנציגינו יחזור אליכם בהקדם האפשרי!